Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lifestylemetamorfose

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Display
Clear All
new posts

 • #31
  Origineel geplaatst door J.Meijwaard View Post
  Oh ja, via een nichtje van mij, zij woont in London Ontario Canada, heb ik een 2 tal MP (black noir) zonnebrillen weten te bemachtigen. Daar heb ik veel aan gehad. Nu kan ik het weer af met mijn oude vertrouwde Ray Ban. Met name nodig met auto rijden.
  In de periode dat ik heel strikt met het Oerdieet bezig was en de Quercetine slikte heb ik een maand of 3 echt last van het licht gehad, daarna ging het steeds beter
  De Quercetine die ik heb gebruik kan een ieder zo vrij bestellen via internet.
  http://www.biovitaal.nl/product/29/1...cetine-complex
  Ik heb 9 maanden lang 3 capcules per dag geslikt in combinatie met 2 keer super zink (bleek ook een zink tekort te hebben) dit is ÚÚn van de z.g. "spoorelementen"

  Groetjes,

  John

  Comment


  • #32
   Ik volg het oerdieet nu twee weken en gaat best aardig... :-) Is het echt een ramp als je bijvoorbeeld een keertje zou zondigen? @John, at jij in al die tijd bijvoorbeeld nooit eens een broodje of dronk je nooit een wijntje of biertje? Gr. Manon

   Comment


   • #33
    Hallo Manon,

    In het begin heb ik me er heel strak aan gehouden, na een half jaar heb ik voor het eerst weer een biertje gedronken.
    Op dit moment hou ik me voor zo'n 80% aan het dieet. Sinds kort eet ik bv. op zondagmorgen wel weer eens een broodje. Maar doordeweeks zondig ik nauwelijks.
    Het is belangrijk om de eerste periode je immuum systeem rust te geven, dat doe je o.a. met het Oerdieet. Dan krijgt het lichaam weer de mogelijkheid om zichzelf te gaan herstellen......... maar dat lukt niet bij iedereen.
    Je zult het gaan merken, echter geef het een kans en de tijd!

    Groetjes,

    John

    Comment


    • #34
     'k Heb het boek oergondisch genieten besteld...
     En nu boodschappen doen...
     Geluk is niet afhankelijk van de omstandigheden. Het is iets wat we in ons hart kunnen hebben!

     Comment


     • #35
      Hallo allemaal!

      Even goed nieuws! Sinds ongeveer zes weken ben ik begonnen met het oerdieet en daarnaast met mijn leefstijl aanpassen... (Dus geen weekenden lang feest etc. etc. En veel rust!) Ook ben ik bij de heer Kauffman in Haarlem geweest, van hem heb ik wat voedingssupplementen gekregen.

      Vrijdag ben ik voor controle bij de longarts en de oogarts geweest. Mijn longdiffusie is na heel lang stabiel te zijn geweest eindelijk wat verbeterd! En mijn zicht van mijn linkeroog is van 30% naar 80 a 90 % gegaan! Daarbij is de cyste in mijn linkeroog ook weg! Er is nog iets verdikking te zien op de oogscan, maar ik vertrouw erop dat dat dus ook wel weg kan gaan....

      Al met al... Ik ben heeeeeel gelukkig! En dat terwijl mijn arts mij zes weken geleden diezelfde dag nog aan de prednison en methotrexaat wilde hebben.... Ben toch wel blij dat ik een beetje eigenwijs ben... :-)

      Geef niet op dus en voeding kan heeeeeeel veel doen!

      Comment


      • #36
       Origineel geplaatst door ManonAR View Post
       Hallo allemaal!

       Even goed nieuws! Sinds ongeveer zes weken ben ik begonnen met het oerdieet en daarnaast met mijn leefstijl aanpassen...       Al met al... Ik ben heeeeeel gelukkig! En dat terwijl mijn arts mij zes weken geleden diezelfde dag nog aan de prednison en methotrexaat wilde hebben.... Ben toch wel blij dat ik een beetje eigenwijs ben... :-)

       Geef niet op dus en voeding kan heeeeeeel veel doen!

       Fijn te horen en hopen dat het doorzet en bij eigenwijs wil ik toevoegen;

       eigen - wijsheid , eigenwijs is dat je tegen willens en wetens tegen de draad in gaat, maar eigen wijsheid komt voort uit je kennis en ervaring wat dus een pro is:thumbup1:
       Always look on the bright side of life.
       and "Trouble is a friend" . My weblog tells more about sarco.

       Comment


       • #37
        Haha, ben het helemaal met je eens!!

        Comment


        • #38
         Zo das lang geleden dat ik hier was. Via twitter kreeg ik een berichtje van een ene Peter hij was zeer geinteresserd in mijn verhaal. Ook lees ik dat het met Joachim nu de goede kant uit gaat kijk dat is goed nieuws.
         En hoe gaat het nu met mij? Nou daar antwoord is kort hoor "Perfect" nergens meer last van :) Alleen m'n ogen........ die zijn wel wat achteruit gegaan :unsure: maar ja de leeftijd speelt hierin ook een rol he. Maar van de Sarco is geen spoor meer te vinden. Wel leef ik nog steeds met het "Oerdieet" als ik wat zondig merk je dat toch wel. Dus in het weekend doen we wel eens "gek" maar doordeweeks houw ik me gewoon aan deze levensstijl wat daarbij voel ik me goed en kan alles weer.

         Groetjes,

         John

         Comment


         • #39
          Hallo John,

          Die twitteraar was ik. Dank voor je update hier.

          Ik vind dit een zeer boeiende discussie. Ik vind jouw verhaal zeer interessant en ik ben positief verrast door de ervaring van Manon. Ik zou ook graag willen weten hoe het haar vergaat.

          Door het grillige karakter van sarco kun je de verbeteringen niet zomaar toeschrijven aan de gezonde levensstijl. Maar mijn gevoel zegt mij, en misschien is dat slechts hoop, dat je veel kunt bereiken met goede voeding en lichaamsbeweging. Het lijkt wel of de ziekte een soort negatieve spiraal is, die zichzelf versterkt, wat je de andere kant op moet zien te bewegen.

          Ik vroeg je specifiek naar wat zondigen doet. Als je toch wel iets merkt als je zondigt, dan geloof ik echt dat je met goede voeding veel kan bereiken.

          Deze discussie is ook interessant in het licht van een van de onderwerpen in de laatste SarcoScope van Sarco´dose Belangenvereniging Nederland.

          Gebruik je nog steeds die anti-oxidanten?

          Ik ben zeer benieuwd naar ervaringen van anderen.

          Groetjes Peter

          (ik zal mij binnenkort voorstellen)

          Comment

          Verwerken...
          X