Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kent iemand "the aden protocol" ?

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Display
Clear All
new posts

 • Kent iemand "the aden protocol" ?

  The Aden Protocol is het oplichterij of werkt het ?. Ik zou het best eens willen lezen en eventueel proberen maar dat kost me weer 37 dollar.
  Heeft iemand ervaring hiermee ?

  John

 • #2
  Hallo John,

  Ik kende het niet maar ben er ingedoken. Allereerst wil ik zeggen dat wat ik erg vreemd vindt, is dat zij geld vraagt voor een mogelijke verlichting voor mensen met medische aandoening zoals Sarcoidose.

  Dit is in mijn optiek te gek voor woorden. Een mens zou nooit en te nimmer hoeven te betalen voor informatie voor wat zij beweerd een genezing is.

  Tevens kan ik het ebook van haar niet vinden wat bijvoorbeeld online gedeeld is door iemand dit het Aden protocol gevolgt zou hebben.

  Ik deel je mening dat ik ook wel geinteresseerd ben en best die 37 dollar wil betalen maar dan zou ik direct dat boek online zetten voor iedereen. Ik denk alleen dat als iemand dat doet je meteen een rechtzaak aan je broek hebt van haar.

  Wat ik ook heb kunnen vinden is dat het gaat om een combo van dieet en voedingssupplementen?

  Nogmaals ik vindt het vaag maar als er mensen zijn die er baat bij hebben; waarom niet :)

  Groet,

  Joachim
  Never Surrender

  Comment


  • #3
   link naar de site "the aden protocol"

   Joachim,,

   Ik werd op de site geattendeerd door de oom van mijn echtgenote die in de US woont en altijd heel bewust met natuurproducten bezig is en ook vegetariŰr is.

   De link is:
   http://sarcoidosistreatmentnatural.c...osis-remission

   Op deze site lees je ook verhalen van mensen. Opvallend is dat verhaal 1 uit NL komt met zelfs naam, woonplaats en foto van de personen.

   Het boek waar het over gaat over het nemen van de juiste voeding. Wat moet je wel en niet eten. Nu heb ik zelf heel veel op internet gezocht maar kan er verder niets over vinden. Ook op " torrent" sites waar vaak (illegale) kopieŰn staan van films, beoeken etc. is er niets te vinden vandaar mijn oproep op deze site.

   groeten,
   John

   Comment

   Verwerken...
   X