Announcement

Collapse
No announcement yet.

Voorstellen Kristina

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Display
Clear All
new posts

 • Voorstellen Kristina

  Hallo Allemaal

  Me naam is Kristina ik ben 26 jaar.Ik had twee groetje bulten op me been.Ik dacht vlieg zeker gebeten.

  Dus ging ik paar manden niet naar die doctor,dacht gaat van zelf over.Maar niet naar die maand ging ik naar die doctor die gaf antibiotica.Als was niet over moes ik over paar weken terug komen.Dus niet over.

  Weer naar die dokter die wist niet wat het was.Naar huis terug gestuurd,Zei gaat van zelf over.Naar week ben ik weer terug gegaan en pijn en vreselijke jeuk.Was me eigen arts niet maar vervanger die stuurde me naar internist.

  Ok eindelijk was ik daar heleboel onderzoek blijkbaar op me been had ik erythma nodosum.Ik moest bloed,urine onderzoeken.Heb gedaan blijk niks te zijn. En daarna Long foto.
  Op long foto was zien afwijkingen,hun dacht gelijk dat ik heb tuberculose,of kleine kans op kanker:crying::confused1:.Nog meer foto's,Ct scan,bloed onderzoek,urine,hartfilmpjes.En at eindelijk blijk ik heb sarco´dose. Beter dat dan kanker toch.

  Nu gaat soms goed en soms vreselijk moe,pijn in me longen en gewrichten adem te kort,of fout ademen en den krijg ik paniek aanval.Ik ben namelijk ook depressief dus alles samen gaat soms zwaar,ik heb ook jullie verhalen gelezen en ik weet dat sommige heb erger dan ik.

  Heb net doctor gebeld die is op vakantie,ik zei dat ik heb pijn en voel echt ziek,korst misselijk duizelek enz.

  Dus ik heb morgen afspraak bij andere arts ik hope die gaat me beter begrijpen en meer serieuze meeneem dan die arts bij wie kom ik altijd.

  Beste mensen ik wens jullie heel veel strekte,en snelle beterschap

  MVG Kristina
  Laatst gewijzigd door Joachim; 11-09-2014, 18:59.

 • #2
  Welkom op het forum Kristina,

  Ook voor jouw een hele achtbaan maar iig heb je vrij snel een diagnose. Mijn advies is om balans te zoeken tussen je vermoeidheid en activiteit. Dit is altijd moeilijk maar uiteindelijk pluk je daar de vruchten van.

  Hoe is het bij de andere arts gegaan?

  Groet,

  Joachim
  Never Surrender

  Comment


  • #3
   Badankt Joachim voor je reactie
   MVG Kristina

   Comment


   • #4
    Hallo Beste Mensen
    Ik was vandaag bij long arts wegens pijn in me borst,en me longen plus duizeligheid.Doctor heb besloten nog foto van maken,van foto bleek dat liefklieren veel kleiner geworden dus ik ben blij mee.Ik heb wel zo astma inhaller gekrigen wegen benauwdheid.Van het geluk dat me liemfeklier kleiner geworden ben ik naar huis gegaan met vraag.Als liemfeklier van me longen klei geworden waarom heb ik dan zo veel pijn????Weet miesschien iemand?Iemand ervaring mee?
    groetjes kristina

    Comment


    • #5
     Hi Kristina,

     Fijn dat je lymfeklieren kleiner zijn geworden.

     Voel je de pijn nog steeds op je borst/longen? Dan kan het zijn dat je je longvlies voelt. Ik heb hier in het begin ook erg veel last van gehad.

     Hou dit wel in de gaten maar maak jezelf er niet bezorgd over.

     Wat zei de dokter over het feit dat je nog steeds pijn hebt?
     Never Surrender

     Comment


     • #6
      Hallo Joachim
      Ja op me borst en longen stekende pijn.Ik heb niet gevraag waarom voel ik pijn als me liefklier kleiner geworden,omdat ik was zo blij dat het klein geworden.Maar ik denk bel ik mandag om te vragen.Bedankt voor je reactie heel fijn dat je heb gereagierd
      mvg Kristina

      Comment


      • #7
       Hallo Allemaal
       hier ben ik weer.Ik heb voor het middag slecht gevoeld,misselijk geen kracht,lage hart slag ik ging even liggen.Werd ik innens wakker van hoesten.Ik voelde rare smaak ik me mond.Ik ging hoesten met het bloed...:scared:helemaal geschrokken doctor gebeld,die zei kan door hoest bloedvaten beschadig zijn.Iemand ervaring mee???Ik ben bang misschien dokter heb verkeerd diagnose gesteld.Wat denk uw kan dat waar zij?A.u.b iemand reactie.
       MVG Kristina

       Comment


       • #8
        Hoi Kristina, dat is zeker schrikken! Was het veel bloed, en hoe was de kleur? Als je heel veel gehoest hebt de laatste tijd, kan het idd zijn dat je een bloedvaatje kapot gehoest hebt.
        Kun je je herinneren of je het voelde en hoorde pruttelen van binnen?
        Als je het toch niet vertrouwt, of het gebeurt vaker, gewoon arts bellen hoor!

        Comment


        • #9
         Hoe zou het zijn met Kristina, denk ik steeds?:confused1:

         Comment


         • #10
          Hallo Hernieke sorry voor late reactie. Ik vind heel lief dat jij het vraag. Met me op het moment gaat redelijk.Ik hoest iets meer,en heb meer brandende pijn in me longen,en pijn in me mag en buik.Ik heb contact met ziekenhuis opgenomen.Ik zij dat ik wil graag afspraak maken met me behandelde arts.En ziekenhuis zij ja mevrouw maar uw arts werkt hier niet meer die werk nu in andere ziekenhuis.Ik zei ok moest ik geen bericht erover krijgen of zo en hun zei wij weet ok het past.Ik vind het erg dat hun zijn zo slordig in zo dingen.Ik zei dat ik wou afspraak maken bij iemand anders dat wegens all die klachten.En het mevrouw zei op het moment is geen plek,en ik denkt dat jij heb griep ga naar eigen arts.Dus ik ben bij me eigen arts en die leek bezorg uit,hij vroeg wanner heb ik volgende afsprak en of word foto gemaak?Ik zei in januari maar of word foto gemaak het weet ik niet.Dus doktor heb bloed onderzoek gedaan.Hij denk dat mieschien heb ik bloed onsteking,moet afwachten ongever mand voor antwoord.En van snele bloed onderzoek uitgekomen dat ik heb bloed armoede.En sinds paar dagen heb ik echt last van me beenen.Maar ik hope dat kom goed.Dus op het moment zo even.Bedankt voor je vraag vond ik echt lief van je.En hoe gaat met je?
          MVG kristina

          Comment


          • #11
           Hallo allemaal
           sinds paar jaar heb ik sarcoidose in me longen. Die is bij mij is ondekt via erythme Nodosum. Ik heb pufjes voor me longen, en het gaat redelijk goed. Maar sinds paar weken heb ik weer hele gevoelige plek onder me knie is ok paars, ik hoest ook best veel, meer dan normaal, plus veel pijn in me benen vooral ochtend heb ik veel last om toe kunnen lopen, die benen voel als beton hangt aan me voeten. Ik heb aan jullie een vraag kan erythema nodosum terug komen ? Is dat teken dat sarcoidose weer actief en het kan zijn andere aandoening ? Ik maak me betje zorgen. Heb iemand ervaring mee?

           Comment


           • #12
            Goedemorgen Kristina,

            Wat vervelend dat je weer klachten hebt! Het kan idd zo zijn dat de Sarco weer actief is. Heb je al bij je arts gevraagd of hij kan zien of de Sarco actief is?

            gezonde groet,

            Joachim
            Never Surrender

            Comment


            • #13
             Hallo Jochim
             bedankt voor je bericht doktor ziet dat het is actief. Hellas naar die 4 jaar diagnose sarcoidose is niet 100% zeker dokter denk ok lymfroze of zo en lymfklierkanker die groet heel langzaam en is goed aardig het is nog niet zeker, maar doktor denk aan het meeste dit het is sarcoidose. Ik heb gevraagd voor secoond opion en gelukkig heb ik die kans gekrijgen. Ik ben op het moment in behandeling bij Nieuwegein st Antonius ziekenhuis. Ik ben blij dat hun neem me klachte siriaus en ik wordt grondig onderzocht. Ik hoop voor het beste
             bedankt nogmaals voor je bericht

             Comment


             • #14
              Hallo Kristina,

              Ik heb nu anderhalf jaar acute sarcoidose. Ik had gemiddeld 6 keer per maand pijn op de borst, vooral in de nacht, dit duurde vaak een uurtje. Mijn longen zijn sinds februari weer bijna normaal. Toch had ik afgelopen weekend weer pijn op de borst en dit had ik sinds februari niet gehad. Niemand weet de oorzaak, maar vermoedens zijn de lymfeklieren, op de ct scan was een heel klein beetje verdikking te zien. Van de specialisten hoor ik dat de pijn onschuldig is en uiteindelijk weg gaat. Ook ik ben nog erg moe op sommige momenten, ook al zijn mijn bloedwaardes goed. Ik wens je veel beterschap met deze rotziekte

              Comment

              Verwerken...
              X