Announcement

Collapse
No announcement yet.

Voorstellen Maddy

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Display
Clear All
new posts

 • hoi hoi ja het gaat goed begin er nu een beetje aan te wennen, tis veel werk en kost ook wel wat energie om alles vers te maken, alles met barcode is bijna verboden,
  ik heb deze week afspraak met huisarts om te overleggen over alles, het anti ontstekend voedsel is makkelijk te combineren met low carb eten.
  iets van gaan merken zal iets langer gaan duren vrees ik

  Comment


  • Inderdaad een hele omschakeling maar als je het volhoud zou je verschil moeten merken :). Ik ben heel erg benieuwd en als je even motivatie tekort komt, dan weet je ons te vinden :)

   Hoe staat je huisarts hierin?
   Never Surrender

   Comment


   • hoi allemaal vandaag naar huisarts geweest ik blijf zo benauwd dus ben eens gaan overleggen wat ik kan doen met andere medicatie want als ik zo door ga lig ik zo weer in ziekenhuis, maar volgens huisarts heb ik al de meest zware vorm dus dat is geen oplossing...wat dan wel, eigenlijk opperde ze dat ondersteuning van zuurstof alleen overblijft, gaat soms een dag goed, maar over algemeen piek en hijg ik wat af, heb nu nieuwegein benaderd voor een snelle afspraak, huisarts kan zuurstof voorschrijven maar word dan niet voorgoed, door longarts wel
    huisarts zegt dat ik niet elke dag aan zuurstof hoef alleen op de benauwde dagen, maar dat zijn er al zoveel..moeilijk

    maar vind het een hele stap hoor ppfff ga eerst weer gesprek aan met longarts wie weet vind die het niet nodig en heeft nog een alternatief, zou graag willen weten als iemand hier ook extra ondersteuning heeft dmv zuurstof ??

    het eetpatroon hebben we niet over gehad was beetje overdonderd, :-))

    gr maddy

    Comment


    • Hoi Maddy, wat waardeloos dat het zo slecht met je blijft gaan. Hoop dat je gauw in Nieuwegein terecht kunt.
     Fijn dat je huisarts zo goed met je mee denkt. Veel sterkte, Bernadette

     Comment


     • Dank je wel Bernadette,

      Inmiddels weer in Nieuwegein geweest, longfoto zag er slechter uit, wat dat inhoud weten we nog niet kan sarco zijn of de astma, bloed afgenomen, longtest was weer slechter, ze gaan nu overleggen in de groep wat de volgende stap is ( eigen longarts was met vakantie ), kan zijn dat het van mijn hart komt, of van de maag, afwachten dus weer over 2 weken bloeduitslag SIL en ACE inmiddels maagtabletten erbij

      weer onzekerheid, ook doorgestuurd naar voedingsdeskundige als ik het juiste eet, wil niet zomaar in wilde westen duiken met eetpatroon

      gr Maddy

      Comment


      • Hoi Maddy, fijn dat je zo snel in Nieuwegein terecht kon. Goed balen dat je longfoto er slechter uit zag. De Remicade had dus toch wel iets gedaan.

       Ik snap alleen niet hoe jouw maag of hart ervoor zorgen dat je longfoto slechter is geworden.

       Goed dat je naar een dietiste bent gestuurd. Die kan jou het beste helpen. Ik heb er daar ook eentje jaren gehad. Ze zocht echt alles voor mij uit.

       Sterkte ermee. Hoop dat je over 2 weken meer weet. En dat ze iets kunnen doen voor je.

       Groetjes, Bernadette

       Comment


       • op de longfotos was een plek te zien, nu zien we wel meer plekken daar :-)) maar deze was nieuw, dus kon komen van sarco door stoppen van inflectra, of kon zijn dat aders waren opgezet, dit kan dus weer afkomen van hart of maag ( eerlijk gezegd denk ik dat het is gekomen van de zware longontsteking )

        maar eerst eens zien als de sil en ace zijn gestegen ten opzichte van stoppen met infuus, het piepen/benauwheid houd niet op :-)))

        Comment

        Verwerken...
        X