Ga naar inhoud

app voor smartphone/tablet


Arie

Recommended Posts

Even een vraag in z'n algemeenheid. Nu er steeds meer van ons met de smartphone en/of tablet het forum lezen wellicht een idee is om hiervoor een app te maken. Teksten die nu met android smartphone geschreven worden zijn moeilijk leesbaar vanwege het ontbreken van alinea's. Zijn er mogelijkheden of anderzijds oplossingen?

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Op dit moment heb ik Forum Runner geactiveerd. Dat wil zeggen dat je met de App Forum Runner de beleving zou moeten hebben waar jullie om vragen. Op dit moment heb ik zelf nog geen Forum Runner dus kan het nog even niet testen. Wellicht heeft een van jullie 2 Forum Runner ooit al eens gekocht op mobiel of tablet?

 

Dit is de website van Forum Runner: http://www.forumrunner.net/

 

Het probleem met de enters is wederom een bug, laten we hopen dat dit in de (hopelijk snelle) nieuwe versie opgelost is.

Bewerkt door Alex
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Hoe bedoel je dat? Forumrunner is al op dit forum actief, dus met forumrunner software op je tablet of telefoon zou je ons forum moeten kunnen bezoeken?

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Jullie hebben gelijk, zojuist heb ik geprobeerd het forum te activeren middels forumrunner, maar dat lukt niet. Na onderzoek blijkt dat dit een bug is die is opgelost in de volgende versie, zie het forumbericht hieronder. Ik verwacht niet dat de volgende versie lang op zich laat wachten, alle aangemelde bugs voor die versie zijn opgelost. Nog eventjes geduld dus!

 

Wat betreft het probleem met alinea's, dit heb ik aan vBulletin gemeld. Ze kwamen direct met een antwoord dat ze dit konden bevestigen en dat dit als bug in het systeem gezet werd. Ik verwacht niet dat dit in de volgende versie is opgelost, zeer waarschijnlijk in de versie erna.

 

Wij doen er alles aan om het forum zo prettig mogelijk voor jullie te laten werken, echter zijn wij af en toe beperkt in onze mogelijkheden door de bugs in deze versie van het forum. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

Unable to get Forumrunner to work on vb5 site? - vBulletin Community Forum

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Administrators

Het forum zou als het goed is nu gepubliceerd moeten zijn bij Forumrunner. Kan iemand dat even bevestigen en bekijken via de Forumrunner App?

Link to comment
Share on other sites

Maak een account aan of login om te reageren

Je moet forum lid zijn om te kunnen reageren

Maak een account aan

Maak een account aan voor het forum. Het is niet moeilijk!

Registreer een nieuw account

Log in

Als u al een account heeft? log hier in

Log nu in
×
×
  • Maak Nieuw...

Belangrijke Informatie

Wij willen cookies op uw apparaat plaatsen, welke ervoor zorgen dat dit forum beter functioneert. U kunt uw cookie instellingen aanpassen, anders gaan wij ervan uit dat u ermee instemt om door te gaan.