Ga naar inhoud

De lepeltheorie


Manja

Recommended Posts

Deze theorie kun je gebruiken om uit te leggen aan 'buitenstaanders' hoe het is om te leven met chron vermoeidheid. Het is geschreven door iemand met Lupus, maar je kunt dit woord vervangen door elke ziekte/aandoening die energie vreet, in dit geval Sarcoidose. Ik heb destijds deze theorie gebruikt op mijn werk en voor een aantal goede vrienden, die bereid waren om zich te verdiepen in het feit dat ik gewoon geen energie heb en dat er dgn zijn, dat ze mij ineens op een bruiloft zien en daarna een hele week niet omdat ik moet bijkomen. http://www.nvle.org/nvle/download/common/de-lepel-theorie-site.pdf

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Manja geniaal en bedankt voor het plaatsen! Veel mensen kunnen hier iets mee, dat weet ik zeker. Het raakte mij in ieder geval.

 

Groet,

 

Joachim

Link to comment
Share on other sites

Wat een prachtig artikel.

Het heeft me behoorlijk diep geraakt. Zeker nu ik me realiseer dat ik deze week dus eigenlijk veel teveel lepels verbruikt heb.

Dank voor het plaatsen.

Link to comment
Share on other sites

Maak een account aan of login om te reageren

Je moet forum lid zijn om te kunnen reageren

Maak een account aan

Maak een account aan voor het forum. Het is niet moeilijk!

Registreer een nieuw account

Log in

Als u al een account heeft? log hier in

Log nu in
×
×
  • Maak Nieuw...

Belangrijke Informatie

Wij willen cookies op uw apparaat plaatsen, welke ervoor zorgen dat dit forum beter functioneert. U kunt uw cookie instellingen aanpassen, anders gaan wij ervan uit dat u ermee instemt om door te gaan.