Ga naar inhoud

Nieuwe ontwikkelingen wijhebbensarcoidose.nl


Alex

Recommended Posts

 • Administrators

Beste bezoekers,

 

Sinds de oprichting van wijhebbensarcoidose.nl zijn wij uitgegroeid tot het grootste Nederlandstalige forum voor de auto-immuunziekte Sarcoïdose. Het forum krijgt Nederlandstalige bezoekers vanuit de gehele wereld.

 

Wij hebben geconstateerd dat de huidige forumsoftware en de server niet meer voldoen aan onze wensen en daarom zijn wij achter de schermen druk bezig om een compleet nieuw forum op te zetten, met daarbij nog meer informatie over Sarcoïdose uit de gehele wereld.

 

Natuurlijk gaan we ervoor zorgen dat de overgang soepel verloopt. Alle leden worden overgezet, evenals alle categorieën, discussies en reacties. Wellicht dat het nieuwe forum even wennen is, maar daar proberen wij zoveel mogelijk in te betekenen.

 

De overgang zal nog wel even op zich laten wachten maar wij zijn op de goede weg. In de tussentijd kan het zijn dat er kleine onvolkomenheden zijn op het huidige forum, waardoor niet alles soepel werkt. Wij vragen u allen om geduld want de nieuwe site wordt fantastisch.

 

Wij willen ons steentje bijdragen aan de bekendheid van Sarcoïdose en om ervoor te zorgen dat de gigantische hoeveelheid informatie die door jullie via wijhebbensarcoidose.nl gedeeld is, behouden blijft en groeit.

 

Met gezonde groeten,

Joachim en Alex

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • Administrators

Vanmiddag sluiten wij het forum eventjes. Wij verhuizen het huidige forum alvast naar onze nieuwe server. Deze is sneller en stabieler. Tevens wordt de website voorzien van de nieuwste versie. Wij vragen hiervoor even jullie geduld en begrip.

Link to comment
Share on other sites

 • Administrators

Inmiddels is de migratie naar de nieuwe server voltooid, is de laatste update geïnstalleerd, en is het forum weer online. Bedankt voor jullie begrip!

Link to comment
Share on other sites

 • Administrators

Erg graag gedaan, al is het pas een begin. Op de achtergrond zijn we met nog veel meer bezig! Dit duurt alleen nog wat langer.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 years later...
 • Administrators

Inmiddels zijn er weer vele nodige updates geweest vanuit de software ontwikkelaars. Er zijn veel softwarefouten opgelost (900+) en er is gewerkt aan verbetering van de gebruiksvriendelijkheid.

 

Er is met name ingezet op mobiliteit, zodat wij allen ook op onze smartphone of tablet, beter gebruik kunnen maken van het forum.

 

Daarnaast heeft Alex hard gewerkt om ook de technische kant van de server te updaten en ervoor te zorgen dat hij de updates ook kon uitvoeren, die beschikbaar werden gesteld door de ontwikkelaars.

 

Er zijn aan de voorkant 2 interessante ontwikkelingen geweest;

 

1. Iedereen kan nu ook via zijn Facebook account inloggen. Kijk even goed of je daarmee niet een nieuw account, naast je bestaande account, op het forum aanmaakt.

 

2. Er is nu ook een chat mogelijkheid. Als je in een onderwerp kijkt naar de mensen die gereageerd hebben, zie je een tekstballonnetje. Klik je hierop dan start je een chat met die persoon. Je kunt ook helemaal bovenin het scherm (naast je naam) onder het kopje 'messages' een bericht sturen naar een grotere groep mensen, waar je met hun over wilt praten.

 

Tot zover deze update en rest ons niets anders dan jullie veel forumplezier toe te wensen.

 

Met gezonde groet,

 

Joachim & Alex

Link to comment
Share on other sites

Hoi Joachim en Alex,

 

bedankt voor al jullie inzet. Knap hoe jullie deze goede site elke keer weer beter maken. En dan nou een chat site erbij. Ik ga dat gauw uitproberen.

 

Groetjes, Bernadette

Link to comment
Share on other sites

 • 2 years later...
 • Administrators

Beste bezoekers,

 

Sinds 2008 maakt het forum gebruik van software ontwikkeld door het bedrijf VBulletin. Sinds een half jaar merken wij echter dat qua techniek deze software achter raakt, ten opzichte van andere forum software.

 

Om jullie dan ook de best mogelijke ervaring te bieden vinden wij het noodzakelijk over te gaan naar een andere leverancier namelijk Invision.

 

De komende periode zal deze transitie plaatsvinden. Het kan dus zijn dat het forum hierdoor op sommige momenten minder bereikbaar is. Wij hopen op jullie begrip en doen er alles aan om alles zo soepel en zo snel mogelijk te laten verlopen.

 

Als er vragen zijn of opmerkingen nav de transitie dan horen wij dit graag.

 

Met gezonde groet,

 

Joachim & Alex

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • Administrators

Dank je wel Bernadette! We zijn inmiddels tegen een hobbel aangelopen die door de ontwikkelaars van de nieuwe forum software eerst opgelost moet worden. Tot die tijd gewoon het oude vertrouwde :)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • Administrators

Inmiddels is het probleem met de conversie opgelost door de ontwikkelaars. Als het meezit zullen we op korte termijn overgaan naar de nieuwe software. Iedereen behoud zijn eigen inlognaam en wachtwoord.

Link to comment
Share on other sites

 • Administrators

Zoals je ongetwijfeld gemerkt hebt, is de nieuwe software ingericht! Wij zijn erg blij met het resultaat, zowel qua techniek als qua gebruiksgemak.

Mocht je ergens tegenaan lopen wat niet (goed) (meer) werkt, laat het ons dan even weten!

Uiteraard horen we het ook graag als je net als ons ook erg blij wordt van deze transitie! ;-)

Link to comment
Share on other sites

Maak een account aan of login om te reageren

Je moet forum lid zijn om te kunnen reageren

Maak een account aan

Maak een account aan voor het forum. Het is niet moeilijk!

Registreer een nieuw account

Log in

Als u al een account heeft? log hier in

Log nu in
×
×
 • Maak Nieuw...

Belangrijke Informatie

Wij willen cookies op uw apparaat plaatsen, welke ervoor zorgen dat dit forum beter functioneert. U kunt uw cookie instellingen aanpassen, anders gaan wij ervan uit dat u ermee instemt om door te gaan.