Ga naar inhoud
Login om dit te volgen  
Joachim

Comparing heirloom and modern wheat effects on gut health

Recommended Posts

Joachim

Amid concerns about gluten sensitivity, increasing numbers of people are avoiding wheat. Most have not been diagnosed with a wheat-related medical condition, yet they seem to feel better when they don't eat gluten-containing foods. A possible explanation is that modern varieties of wheat are responsible. But now, researchers reporting in ACS' Journal of Agricultural and Food Chemistry have shown that a popular modern variety does not impair gastrointestinal health in mice compared with heirloom wheat.

Link naar het originele artikel

Deel dit bericht


Link to post
Share on other sites

Maak een account aan of login om te reageren

Je moet forum lid zijn om te kunnen reageren

Maak een account aan

Maak een account aan voor het forum. Het is niet moeilijk!

Registreer een nieuw account

Log in

Als u al een account heeft? log hier in

Log nu in
Login om dit te volgen  

×
×
  • Maak Nieuw...

Belangrijke Informatie

Wij hebben cookies op uw apparaat geplaatst, welke ervoor zorgen dat dit forum beter functioneert. U kunt uw cookie instellingen aanpassen, anders gaan wij ervan uit dat u ermee instemt om door te gaan.