Ga naar inhoud
Dirkk

voorstelen

Recommended Posts

Dirkk

Goede dag,

Ik ben Dirk en mijn vrouw en zoon hebben Sarcodiose nu kook ik en heb natuurljk veel onderzocht wat wel en wat niet problemen geeft.

Hetgeen ik heel belangrijk vond dat is de hoeveelheid Calcium in het eten, bv Boerenkool heeft veel calcium gefermenteerd vlees zoals salamie ook.

Melkproducten kunnen echt niet, heel sterke reacties en pijn overal en we haalden dit eruit en binnen 2 dagen weer een stuk beter.

Gist in brood, ik bak ons eigen brood met bakpoeder, perfect resultaat en zonliefhebbers..... zon is ook verkeerd bv Mijn Zoon in de zomervacantie altijd problemen met rug en nu zo min mogeljk Calcium en al 2 vacanties geen probleem meer.

Calsium heb je natuurlijk nodig zeggen doktoren maar als ze sarcoidose vaststellen door een verhoogd calsium nivo ...........

Ook mijn vrouw met staar in 1 oog en nu in corona tijd kunnen we er niks aan doen, maar we hebben een water filter geinstaleerd, in Friesland is dat verstandig, en omdat ze redelijk veel water drinkt kon ze van stijf en moeilijk lopen tot nu knie tot haar neus weer kraakhelder nadenken en organiseren en lopen tot de grens natuurlijk... avonds.

Dit is dus geen directe ervaring met de ziekte maar dit wat wij doen heeft mij gemotiveerd om hier lid van te worden.

Wij zijn heel blij dat we wat op gevonden hebben inplaats van 35 jaar je zo lam als een ..... te voelen 

 

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben je kan op internet van elk voedsel vinden hoeveel er in zit en 30 is geen probleem

en ik hoor graag wat er meer voor ervaringen zijn.

Met vriendelijke groet,

Dirk

 

 

Deel dit bericht


Link to post
Share on other sites

Maak een account aan of login om te reageren

Je moet forum lid zijn om te kunnen reageren

Maak een account aan

Maak een account aan voor het forum. Het is niet moeilijk!

Registreer een nieuw account

Log in

Als u al een account heeft? log hier in

Log nu in

×
×
  • Maak Nieuw...

Belangrijke Informatie

Wij willen cookies op uw apparaat plaatsen, welke ervoor zorgen dat dit forum beter functioneert. U kunt uw cookie instellingen aanpassen, anders gaan wij ervan uit dat u ermee instemt om door te gaan.