Ga naar inhoud

Dietary phenolic compounds have an impact on noncommunicable diseases


Joachim
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

Recently, novel dietary approaches have been developed that aim to preserve health and prevent noncommunicable diseases (NCDs) such as rheumatoid arthritis and inflammatory bowel disease. An extensive body of scientific work indicates that dietary phenolic compounds have antioxidant, anti-inflammatory and antiproliferative activities that impact human health. An extensive review recently published in Pharmaceutics by Rosa Direito, Ph.D., of the Research Institute for Medicines (iMed.ULisboa) in Lisbon, Portugal, reports that new delivery systems within the field of nanotechnology could improve the efficiency of phenolic compounds when ingested by humans, providing health benefits in the form of prevention, treatment or as a complement to conventional pharmacological treatments.

Link naar het originele artikel

Link to comment
Share on other sites

Maak een account aan of login om te reageren

Je moet forum lid zijn om te kunnen reageren

Maak een account aan

Maak een account aan voor het forum. Het is niet moeilijk!

Registreer een nieuw account

Log in

Als u al een account heeft? log hier in

Log nu in
 Share

×
×
  • Maak Nieuw...

Belangrijke Informatie

Wij willen cookies op uw apparaat plaatsen, welke ervoor zorgen dat dit forum beter functioneert. U kunt uw cookie instellingen aanpassen, anders gaan wij ervan uit dat u ermee instemt om door te gaan.