Ga naar inhoud

wat doet prednison voor jullie


maddizon

Recommended Posts

hallo allemaal,

 

wat ik graag van jullie zal willen weten, wat predniison voor jullie doet, ik bedoel ik weet wat het medicijn doet inmiddels, maar wat ik vooral zal willen weten, helpt het tegen de pijn van je gewrichten ??

Die pijn in je benen, dat verkrampen, steken, brand noem maar op, pijn heel veel pijn, hebben jullie het idee dat met prednison dat een stuk minder is ?? Welke ervaringen hebben jullie..??

 

Ik heb er geen ervaring mee, en voor ik het ga slikken wil ik zo graag weten als het helpt bij jullie en hoe lang moet je dit dan slikken, na een tijdtje wordt je lichaam er toch afhankelijk van en dan ??

Het gaat mijn vooral om de pijn in benen en armen..

 

Vast bedankt

Link to comment
Share on other sites

Hallo Maddizon,

 

Ik gebruik nu ruim 1,5 jaar Prednison tegen de symptomen van de sarco, zoals grieperig gevoel(koorts), vermoeidheid en pijn in de gewrichten. Ben begonnen met een dosering van 25 mg en zit nu op 7,5 mg. Het heeft veel bijwerkingen waaronder in mijn geval heel slecht is voor mijn suiker(heb diabetes). Hoe hoger de dosering des te slechter voor de suiker. Ik heb daarentegen meerdere malen geprobeerd van de Prednison af te komen, maar na langdurig gebruik wordt dat steeds moeilijker. Je lichaam raakt er aan gewend. Normaal wordt de werkzame stof in Prednison door het lichaam zelf aangemaakt, maar na langdurig gebruik van Prednison neemt dat af want de pillen zorgen dat het dan het lichaam binnenkomt. Daarentegen heb ik zelf wel ervaren dat hoe hoger de dosering van Prednison des te minder dat je last hebt van de symptomen van Sarcoidose. Dit is voor iedere sarco-patient verschillend en je moet er voor jezelf een weg in weten te vinden. Probeer een goede dosering af te spreken met jouw huisarts/specialist. Indien je nog verdere informatie wenst laat het maar weten.

 

Groeten Eric

Link to comment
Share on other sites

Maak een account aan of login om te reageren

Je moet forum lid zijn om te kunnen reageren

Maak een account aan

Maak een account aan voor het forum. Het is niet moeilijk!

Registreer een nieuw account

Log in

Als u al een account heeft? log hier in

Log nu in
×
×
  • Maak Nieuw...

Belangrijke Informatie

Wij willen cookies op uw apparaat plaatsen, welke ervoor zorgen dat dit forum beter functioneert. U kunt uw cookie instellingen aanpassen, anders gaan wij ervan uit dat u ermee instemt om door te gaan.