Ga naar inhoud

3de spoor bedrijfsarts


Annemiek

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Het is een tijdje geleden dat ik op het forum was. Mijn grootste probleem van de sarcoidose is de intense vermoeidheid. Ben in 2013 in WGA gekomen, was eerst voor 63,8% afgekeurd. Ben daartegen in bezwaar gegaan en uiteindelijk ben ik voor 78,6% afgekeurd. Mijn arbeidscontract is van 28 uur naar 6 uur per week gegaan. Mijn werk geeft mij energie, helaas snappen mijn werkgever en collega's niet wat sarcoidose met je doet. Daardoor sta ik voortdurend onder druk en dat is me afgelopen september opgebroken. Door verergering van mijn gewrichtsklachten en mijn "lege" accu heb ik me ziek moeten melden. Nu krijg ik binnenkort een oproep voor een gespecialiseerde 3de spoor bedrijfsarts.

Heeft iemand hier misschien ervaring mee?

 

Groeten,

Annemiek

Link to comment
Share on other sites

het is voor mij al lang geleden maar volgens mij zat het zo: 1e spoor is eigen werk proberen te behouden. 2e spoor is herplaatsing binnen het bedrijf. 3e spoor is herplaatsing buiten het bedrijf. Je werkgever is dit wettelijk verplicht. Ik ben toen bij een specialistisch bureau gekomen. Daar werd gekeken naar wat ik kon en wilde en ging je aan de slag met solliciteren. Lang heeft dat niet geduurd want ik werd 80/100 afgekeurd

Link to comment
Share on other sites

Maak een account aan of login om te reageren

Je moet forum lid zijn om te kunnen reageren

Maak een account aan

Maak een account aan voor het forum. Het is niet moeilijk!

Registreer een nieuw account

Log in

Als u al een account heeft? log hier in

Log nu in
×
×
  • Maak Nieuw...

Belangrijke Informatie

Wij willen cookies op uw apparaat plaatsen, welke ervoor zorgen dat dit forum beter functioneert. U kunt uw cookie instellingen aanpassen, anders gaan wij ervan uit dat u ermee instemt om door te gaan.