Ga naar inhoud

Fase 2 resultaten ARA290 onderzoek hoopvol


Joachim

Recommended Posts

  • Administrators

Mooi nieuws uit de Verenigde Staten ivm het fase 2 onderzoek waarbij ARA290 werd getest op het mogelijk verminderen van symptomen bij Dunne Vezel Neuropathie en Sarcoïdose.

 

Uit de resultaten van een aaneensluitend onderzoek (duur 28 dagen), blijkt dat er een duidelijke vermindering optreed van de symptomen, bij een groot gedeelte van de patiënten die deelnamen aan de studie.

 

Regeneratie van de beschadigde dunne vezels, een afname van pijn en meer mogelijkheden om te functioneren waren het eindresultaat.

 

Het farmaceutische bedrijf Araim die ARA290 ontwikkeld is nu samen met andere betrokkenen aan het lobbyen om ARA290 versneld beschikbaar te stellen, voor patienten.

 

Voor meer diepgaande informatie over het onderzoek (beide in engels) zie hieronder.

 

http://www.prnewswire.com/news-releases/araim-pharmaceuticals-cibinetide-ara-290-regenerates-small-nerve-fibers-and-improves-neuropathic-clinical-symptoms-in-the-orphan-disease-of-sarcoidosis-300452818.html

 

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT02039687?term=%22cibinetide%22+and+%22sarcoidosis%22&rank=1

 

Met gezonde groet,

 

Joachim

Link to comment
Share on other sites

Maak een account aan of login om te reageren

Je moet forum lid zijn om te kunnen reageren

Maak een account aan

Maak een account aan voor het forum. Het is niet moeilijk!

Registreer een nieuw account

Log in

Als u al een account heeft? log hier in

Log nu in
×
×
  • Maak Nieuw...

Belangrijke Informatie

Wij willen cookies op uw apparaat plaatsen, welke ervoor zorgen dat dit forum beter functioneert. U kunt uw cookie instellingen aanpassen, anders gaan wij ervan uit dat u ermee instemt om door te gaan.