Ga naar inhoud

A polyphenol-rich diet prevents inflammation in older people


Joachim

Recommended Posts

  • Administrators
Polyphenols in the foods that we eat can prevent inflammation in older people, since they alter the intestinal microbiota and induce the production of the indole 3-propionic acid (IPA), a metabolite derived from the degradation of tryptophan due to intestinal bacteria. This finding is stated in a study published in the journal Molecular Nutrition & Food Research, carried out by the Research Group on Biomarkers and Nutritional & Food Metabolomics of the Faculty of Pharmacy and Food Sciences of the University of Barcelona and the CIBER on Fragility and Healthy Ageing (CIBERFES).

Link naar het originele artikel

Link to comment
Share on other sites

Maak een account aan of login om te reageren

Je moet forum lid zijn om te kunnen reageren

Maak een account aan

Maak een account aan voor het forum. Het is niet moeilijk!

Registreer een nieuw account

Log in

Als u al een account heeft? log hier in

Log nu in
×
×
  • Maak Nieuw...

Belangrijke Informatie

Wij willen cookies op uw apparaat plaatsen, welke ervoor zorgen dat dit forum beter functioneert. U kunt uw cookie instellingen aanpassen, anders gaan wij ervan uit dat u ermee instemt om door te gaan.