Ga naar inhoud

Perilla-olie met kruiden als ontstekingsremmer


Fregu

Recommended Posts

http://www.cfsinfo.be/Documentatie/Orthomoleculair/Voedingsupplementen/Voedingssuppl%20ementen/Ontstekingen%20bestrijden%20met%20voeding.htm

 

ik heb nu een ervaring die ik wil delen met jullie. Voor een paar maanden terug begon ik meer pijn te krijgen, eigenlijk overal, maar toch vooral op de `oude` sarcoplekken. Ik vond het erg griezelig, ik heb geloof ik nog nooit zo vaak aan mijn benen en armen gevoeld of er ontstekingen zaten.

Dat was gelukkig steeds niet het geval. Toch blijft er dan een haakje hangen in je hoofd. Op internet gezocht naar mogelijkheden om te kijken of ik iets kon doen of laten met voeding.

 

dat leverde de bovenstaande site op. Dat was voor mij erg interessant, want ik was juist enkele maanden gestopt met teunisbloemolie, ook een omega-supplement. De perilla-olie is gewoon in Nederland te koop, ik gebruik die nu zo´n drie weken, en ik voel nu alleen pijn als ik er aan denkt! en dat was hiervoor beslist niet zo. Die pijn voelde ik altijd en hinderlijk.

 

Wel, doe je voordeel er mee!, al hoewel, het is nogal prijzig spul € 35 voor 500 ml. De smaak valt mee, maar is erg sterk.

 

oja, pinda´s zijn ook niet aan te bevelen als je ontstekingsgevoelig bent.

Link to comment
Share on other sites

Maak een account aan of login om te reageren

Je moet forum lid zijn om te kunnen reageren

Maak een account aan

Maak een account aan voor het forum. Het is niet moeilijk!

Registreer een nieuw account

Log in

Als u al een account heeft? log hier in

Log nu in
×
×
  • Maak Nieuw...

Belangrijke Informatie

Wij willen cookies op uw apparaat plaatsen, welke ervoor zorgen dat dit forum beter functioneert. U kunt uw cookie instellingen aanpassen, anders gaan wij ervan uit dat u ermee instemt om door te gaan.